Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیار با بیان اینکه شعر در همراهی با انقلاب پیشتاز بوده است، گفت: ۹۷۶ اثر از ۳۴۶ شرکت کننده به یازدهمین جشنواره بین المللی شعر و داستان انقلاب رسید.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «محمد مهدی سیار» امروز (دوشنبه 19 فروردین) در نشست یازدهمین جشنواره بین المللی شعر و داستان انقلاب اسلامی که در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار شد، گفت: شعر در میان هنرها در همراهی با انقلاب اسلامی پیشتاز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعر یکی از هنرهایی است که با بیشترین جوشش و رویش با تنوع سبکی فراوان و چهره های زیاد با انقلاب اسلامی همراه بوده است. شعر انقلاب در امتداد تاریخ هزار ساله شعر فارسی بوده است و می توان گفت شعر انقلاب امتداد آیینه وار تاریخ هزار ساله شعر فارسی است.

 

دبیر بخش شعر یازدهمین جشنواره بین المللی شعر و داستان انقلاب اسلامی اظهار داشت: جلوه های شکوهمندی از سبک خراسانی، نگاه عرفانی سبک عراقی، تلاش های زبانی و خیال ورزی سبک هندی، چهره هایی از نگاه مدرن و اجتماعی موجود در مشروطه را در شعر انقلاب می بینیم. همه اینها در یک همنشینی شعر انقلاب را ساخته اند. شعر انقلاب نگاهی به گذشته به و نگاهی به فردا داشته است. در آثاری که به دست مان رسید این ویژگی ها را به طور کامل با گوناگونی ها و تنوع هایی که در هنر پویا توقع می رود، مشاهده کردیم.

 

وی با بیان اینکه 976 اثر از 346 شرکت کننده به دبیرخانه یازدهمین جشنواره بین المللی شعر و داستان انقلاب رسید، افزود: در بخش تک اثر در قسمت شعر نو 196 اثر از 68 شرکت کننده داشتیم و در همین بخش در قسمت کلاسیک 305 اثر از 95 شرکت کننده داشتیم. در بخش مجموعه شعر در قسمت شعر نو 34 اثر از 25 شرکت کننده و در قسمت کلاسیک در همین بخش 57 اثر از 41 شرکت کننده داشتیم. در بخش کودک و نوجوان که کلا مجموعه شعر را بررسی کردیم، 24 اثر در بخش کودک از 12 شرکت کننده و 30 اثر در بخش نوجوان از21 شرکت کننده داشتیم.

 

سیار با اشاره به برگزاری اختتامیه یازدهمین جشنواره بین المللی شعر و داستان انقلاب در 23 فروردین در تالار سوره حوزه هنری بیان کرد: محمد سعید میرزایی، امید مهدی نژاد و محمد حسین نعمتی داوران ما در بخش کلاسیک جشنواره بودند. داوران بخش شعر نوی جشنواره عبارتند از دکتر محمد رضا روزبه، دکتر علی داودی و رویا شاه حسین زاده. افسانه شعبان نژاد، کبری بابایی و سید حبیب نظاری داوران جشنواره در بخش شعر کودک و نوجوان بودند. در اختتامیه یازدهمین جشنواره شعر و داستان انقلاب از پیشکسوت موثر و موفق در شعر انقلاب اسلامی استاد علی معلم دامغانی تقدیر به عمل خواهد آمد و از پرتره این استاد بزرگ رونمایی خواهد شد.

 

 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: خسارت سیل سیل کمک به سیل زدگان بارندگی و سیلاب خسارت سیلاب مناطق سیل زده لرستان سیل زدگان سیل لرستان خوزستان محمد مهدی سیار یازدهمین جشنواره شعر و داستان انقلاب مریم داوری حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۰۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب خواهند شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم تقدیر از معلمان نمونه گفت: معلم کسی است که آینده کشور را معماری می‌کند. در قریب به ۶۰۰ هزار کلاس درس لحظه به لحظه آینده ایران در حال شکل گیری است. اینکه آینده ایران به چه شکل خواهد بود در مدارس و به دست معلمان است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر می‌خواهیم جامعه عزیز شود باید معلم را قدر بدانیم. اگر معلم را بالا ببریم جامعه رشد می‌کند.

صحرایی گفت: جامعه‌ای که معلمش را گرامی بدارد؛ استحقاق هر پیشرفتی را خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه ۹۳ هزار معلم به عنوان معلمان منتخب برگزیده شدند؛ گفت: حدود 3 هزار معلم برتر در سطح شهرستان‌ها انتخاب شدند. ۳۲۰ معلم، منتخب استانی شدند و در نهایت ۲۰ معلم برتر کشوری انتخاب شدند. این اولین بار بود که معلمان نشان معلم برتر را از رئیس جمهور دریافت کردند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: می‌گویند دو هفته‌ای است که حال همه کشور خوب است؛ علت این مسئله آن است که در این دو هفته از معلمان و کار‌های آنها سخن گفته شد و از ایشان تقدیر شد؛ تمام جهان و تمام کائنات بر معلم درود می‌فرستند.

صحرایی با اشاره به حمایت دانشجویان آمریکایی از مردم مظلوم غزه گفت: باید به دانش آموزانمان بگویید در کشور‌هایی که داعیه حقوق بشر و دموکراسی را دارند؛ دانشجویان را به جرم اینکه فقط گفته بودند مظلوم را نکشید برخورد کردند.

وی با بیان اینکه کنترل نرم در ایران حاصل فعالیت معلمان است گفت؛ معلم کسی است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب هیچکس جز منافق معلم را تحقیر نمی‌کند. هیچ قشری از جامعه وجود ندارد مگر اینکه مدیون کمک‌ها و لطف معلمان است. تکریم معلم باید به فرهنگ جامعه تبدیل شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه هر آرزوی خوبی که برای جامعه داریم؛ محل تحققش در مدرسه است؛ افزود: جامعه قوی و جامعه با نشاط و اقتصاد قوی جز با توجه به معلم و مدرسه به دست نمی‌آید. هر چقدر که می‌خواهیم منظره مدرسه با نشاط‌تر و درخشان‌تر باشد باید به معلم و مدرسه توجه کنیم. بازگشت به مدرسه سیاست امروز کسانی است که دغدغه شکوفایی ایران را دارند.

صحرایی با تاکید بر اینکه حدود یکصد هزار نفر امسال به جامعه آموزش و پرورش خواهند پیوست؛ گفت: اگر پیوسته بر سیاست تقویت معلمان بپردازیم امید‌ها برای شکوفایی هرچه بیشتر نظام تعلیم و تربیت بیشتر خواهد شد.

در بخشی از این برنامه وزیر آموزش و پرورش از معلم کلاس اول ابتدایی خود تقدیر کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غزه؛ محور مقاومت در ادبیات فارسی
  • یازدهمین جشنواره ورزشی زندگی به توان سلامتی-یزد
  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • تقدیر از قهرمان تاریخ‌ساز یخ‌نوردی جهان
  • ۱۰ گنج گمشده بزرگ تاریخ | داستان‌هایی خواندنی از گنج‌های مرموز دنیا
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب می‌شوند
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب خواهند شد
  • وقتی «محرمانه لس‌آنجلس» بالاتر از «پدرخوانده» قرار می ‌گیرد
  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود