Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه فرهنگیان کشور از رونمایی از تاریخ جامع تربیت‌معلم کشور در اسفندماه امسال خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر علی‌باقر طاهری‌نیا در مراسم نکوداشت یکصدمین سال تأسیس دانشگاه فرهنگیان و هفتاد و چهارمین سال تأسیس پردیس این دانشگاه در استان لرستان که در محل پردیس علامه طباطبایی خرم‌آباد برگزار شد، با بیان اینکه لرستان به اعتبار پیشینه تاریخی، تمدنی و تاریخ معاصر موجب مباهات و زینت ایران و فخر بشریت است، اظهار کرد: در لرستان شخصیت‌هایی که مفاخر ما هستند، شکل گرفته‌اند و فقاهت مرجعیت شیعه در استان ثبت شده و این مهم در جهان نیز مایه فخر ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: لرستان سرزمین مفاخر، هنرمندان، ادیبان، شخصیت‌های مذهبی و علمای عالم تشیع و شهیدان سرافراز است.

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه فرهنگیان کشور برندسازی را راهبرد اصلی در ادبیات توسعه عنوان کرد و با بیان اینکه هر ملتی برای خود در دنیا برندی ایجاد کرده که قطار توسعه‌اش شتاب بیشتری گرفته است، افزود: طی سالیان گذشته شهرهایی نظیر خراسان رضوی، اصفهان، همدان، مرکزی به‌عنوان پایتخت یک برند معرفی شدند و حال سؤال اینجاست لرستان پایتخت چیست؟ برای برندسازی در لرستان چکار باید کنیم و چه کرده‌ایم؟

وی اضافه کرد: در دوره‌ای که مفرغ نماد توسعه در دنیا بوده است، لرستان محل مفرغ‌سازان بوده و پیشینه مفرغ‌سازی در آن به 5000 سال پیش برمی‌گردد، به‌عنوان یک پژوهشگر پیشنهاد می‌کنم باید برای لرستان برندسازی و نمانام سازی کنیم چراکه این مهم تاریخ درخشان این منطقه است.

این مسئول تأکید کرد: لرستان باید پایتخت تاریخ و صنعت نام گیرد، شاید این نام‌گذاری پیامدها و نقدهایی را به دنبال داشته باشد؛ اما با توجه به پیشینه ما در مفرغ‌سازی این مهم یک ضرورت است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به آسیب‌های نظام دانشگاهی فعلی در جامعه، گفت: علیرغم اینکه توسعه در آموزش عالی کشور رخ داده است، اما هنوز شاهدیم دانشگاه‌های ما همه مأموریت‌ها را با هم انجام می‌دهند و این کاری نشدنی است؛ چراکه مأموریت دانشگاه‌ها باید روشن و شفاف باشد.

وی اضافه کرد: در نظام آموزش عالی کشور شاهد بسط کمی فراوان هستیم و پارادایم روشنی برای آموزش عالی نداشته‌ایم، وگرنه چه معنا داشت در یک فضایی آموزش عالی رشد بادکنکی داشته باشد و در یک فضا بخواهیم برخی از دانشگاه‌ها را منحل کنیم.

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه وضعیت دانشگاه در مقابله با این آسیب‌ها چگونه است، گفت: این آسیب‌ها برای دانشگاه فرهنگیان به حداقل رسیده، چراکه این را می‌داند که باید چه کند و این تفاوت، وجه تمایز ما نسبت به سایر دانشگاه‌هاست.

وی اضافه کرد: برای توسعه دانشگاه فرهنگیان همه باید پای کار آیند و این تکلیفی ملی برای جامعه است و با تدبیر و اهتمام بتوانیم این دانشگاه را به جایگاه اصلی خود برسانیم.

طاهری‌نیا با تأکید بر اینکه دانشگاه فرهنگیان تنها دانشگاهی است که در بدو تأسیس مأموریتش مشخص شده است و آن تعلیم و تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی آموزش‌وپرورش است، افزود: مأموریت این دانشگاه واضح و مشخص است و دانشگاه در تعارض ارزش‌ها زندگی نمی‌کند، به‌رغم تفاوت نام‌های این دانشگاه از دانش‌سرا به دانشگاه فرهنگیان، اما مأموریتش تغییر نکرده است.

وی اضافه کرد: بستر دانشگاه فرهنگیان به‌اندازه نیاز آموزش‌وپرورش است و البته در کنار آن باید به امر کیفیت در آموزش نیز بپردازیم.

طاهری‌نیا عنوان کرد: دانشگاه‌های دیگر کارکرد تربیتی خود را فراموش کرده‌اند، اما دانشگاه فرهنگیان تربیت‌محور و فضا و کارکردش تربیتی است.

وی بیان کرد: حتی پژوهش دانشگاه فرهنگیان نیز تربیت‌محور است و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه مدیران موفقی در جامعه هستند؛ چراکه این دانشگاه تعالی‌بخش و انسان‌ساز است.

برگزاری مراسم نکوداشت یکصدمین سال تأسیس دانشگاه تربیت‌معلم در کشور

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه فرهنگیان از برگزاری مراسم کشوری و ملی نکوداشت یکصدمین سال تأسیس دانشگاه تربیت‌معلم در کشور خبر داد و با بیان اینکه این مراسم اسفندماه امسال برگزار خواهد شد، یادآور شد: در این مراسم تاریخ جامع تربیت‌معلم کشور، تاریخ زندگی‌نامه و وصیت‌نامه دانشجو معلمان و موزه تربیت‌معلم کشور که دارای قدیمی‌ترین اسناد تربیت‌معلم هستند، رونمایی خواهد شد. این نکوداشت اقدام ماندگاری خواهد بود که خروجی آن به نفع تعلیم و تربیت است.

وی اضافه کرد: دانشگاه فرهنگیان لرستان بهترین عملکردها را دارد و در عرضه سند مکتوب و تاریخ جامع سهم بسیار خوبی باید داشته باشد.

به گزارش ایسنا در این مراسم از کتاب تربیت‌معلم استان رونمایی و همچنین از پژوهشگران برتر نیز تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۴۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهلمین یادواره نکوداشت مقام معلم و استاد شهید مرتضی مطهری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت الاسلام والمسلمین دیرباز یکی از نمایندگان مردم استان در مجلس خبرگان رهبری در این آیین با اشاره به این که طبق فرموده پیامبر اکرم (ص) برکت و خیر با بزرگان شماست و در حقیقت بازنشستگان فرهنگی بزرگان خانواده بزرگ آموزش و پرورش هستند گفت: باید در خانواده بزرگ آموزش و پرورش بر تکریم بازنشستگان بیش از پیش تاکید شود. 
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز در این آیین با بیان این که استان ۱۴۳ شهید فرهنگی و ۷۷۷ شهید دانش آموز را تقدیم اسلام و انقلاب کرده است گفت: ۷۱۵ آموزگار آموزش و پرورش در سال گذشته وارد این نهاد فرهنگی در استان شده اند و همین تعداد دبیر و هنر آموز هم در سال گذشته استخدام آموزش و پرورش هستند. 
آقای مطهری افزود: امسال نیز ۲۲۰۰ نفر در مقطع ابتدایی و هم در مقطع متوسطه اول و دوم تحت عنوان اموزگار، دبیر، هنر آموز، مربیان تربیت بدنی و سلامت و ... قبل از آغاز سال تحصیلی جدید وارد مجموعه آموزش و پرورش خواهند شد. 
وی ادامه داد: هزار و ۳۴ کلاس درس از آغاز دولت سیزدهم به اموزش و پرورش استان تحویل داده شده و ۱۷۰۰ کلاس درس نیز نیمه تمام است و در آینده‌ای نزدیک تحویل داده خواهد شد. 
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با اشاره به این که سرانه فضای آموزشی استان یک مترمربع با میانگین کشوری فاصله دارد و لازم داریم ۵ هزار کلاس درس را ایجاد کرده و در اختیار آموزش و پرورش قرار داده شود تصریح کرد: سال گذشته مشارکت خیرین بیش از ۳ برابر سال ۱۴۰۱ بود ونهضت مدرسه سازی در استان شروع شده که یکی از اولویت‌های دولت در استان است.

دیگر خبرها

  • جذب ۲۰۰ هزار معلم طی دو سال اخیر
  • چهلمین یادواره نکوداشت مقام معلم و استاد شهید مرتضی مطهری
  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • مراسم روز معلم در سعدآباد برگزار شد
  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است